Dostava i povrati

Uvjeti dostave

Dostava se vrši putem dostavne službe Overseas Express. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Trošak dostave

Dostava iznosi  30,00 kn što će biti obračunato kao dodatna stavka na računu kupca,a  za narudžbe vrijednosti iznad 500,00 kn-dostava je besplatna. Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radnih dana ili po primitku uplate.

 

Reklamacije i povrati

U slučaju da vam kupljeni artikl ne odgovara, u roku od 14 dana po primitku paketa omogućavamo zamjenu artikla ili povrat novca, no samo ako ambalaža i proizvod nije nošen, nepravilno čuvan, zaprljan, mokar ili ako mu je zbog bilo kog drugog razloga smanjena vrijednost zbog oštećenja koje nije postojalo u trenutku kada je trgovina Obuća Calceo poslala robu. Ako imate reklamaciju na kupljeni artikl molim vas da nam se prvo obratite na e-mail info@obucacalceo.com ili na broj telefona 042 302 089 te ćemo problem riješiti u najkraćem roku na obostrano zadovoljstvo.